Oprema za orezivanje i zaštitu voća

MAKAZE "TREELION"

FELCO

 

TREELION makaze za orezivanje su električne profesionalne makaze koje rade uz pomoć ultra litijumske baterije. Jednostavne su za rukovanje i sa njima se postiže brzo i precizno orezivanje, veća snaga i prečnik rezanja, kao i veća produktivnost uz izuzetan visok kvalitet  orezivanja.

 

 makaze treelion           makaze treelion

 

Glavna karakteristika ovih makaza je to što one mogu da rade različitim režimima rada: u progresivnom režimu za veću preciznost rada, u brzom režimu sa potpuno otvorenim makazama za ponovljene rezove i u brzom režimu sa poluotvorenim makazama za male brze rezove. U progresivnom režimu rada nož makaza uvek prati pomeranje prsta na obaraču, čime se kontroliše brzina kretanja noža. U brzom režimu rada makaze se mogu podesiti na pozicije sa različitim uglom otvorenosti.  Kod ovog režima omogućeno je 6, a kod poluotvorenog režima rada 5 različitih pozivija. Kod poluotvorenog režima  rada dvostruki sistem obarača omogućava da se jednim pritiskom na obarač, makaze otvore iz srednje poluotvorene pozicije da potpuno otvorene pozicije, kako bi se dobilo na brzini i jednostavnosti korišćenja.

Pored ova tri režima rada TREELION makaze imaju i sigurnosni režim rada, koji se automatski aktivira, ako se alat ne koristi duže od jedne minute.

TREELION makaze imaju standardnu PRADINES glavu za sečenje sa nožem od visoko kvalitetnog materijala, koja je svetski lider u profesionalnoj opremi za orezivanje i koja je poznata po svojoj "sečenje na kriške" tehnologiji sečenja

FALKET

PELLENC

Makaze za grane

Makaze za orezivanje

Makaze za travu i živu ogradu

Testere za grane

Pumpe za prskanje

Delovi za pumpe

Oprema za kalemljenje

Oprema za vezivanje

Kanap i vezivo

 
 
 
     
  VIDEO PRIKAZ RADA TRELLION MAKAZA
     
 

 

ULTRA LITIJUMSKA BATERIJA

TREELION makaze se isporučuju sa standardnom ultra litijumskom baterijom 200 koja je visokog kapaciteta punjenja, bez mirisa, ne zagađuju okolinu, ne sadrži teške metale i može se reciklirati.

Zahvaljujući pokazivaču nivoa napunjenosti na ekranu baterije u svakom trenutku se zna koliki je trenutni kapacitet baterije i njena preostala snaga, tako da se može planirati vreme ponovnog punjenja.

Za celodnevan rad vreme punjenja baterije je 5 sati. Baterija je opremljena sa inteligentnim sistemom za punjenje, tako da se ona može puniti u bilo kom trenutku. Nakon 800 ciklusa punjenja i pražnjenja, kapacitet baterije će biti oko 80% njenog početnog kapiceteta.

Uz bateriju se isporučuje pojas čije se oblik i veličina mogu podešavati. Težina baterije sa pojasom je 2 kg.

 

makaze treelion           baterija

 

     
     
     
 

prethodna stranica Prethodna stranica 

     
     
     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006