Oprema za orezivanje i zaštitu voća

MAKAZE "LIXION"

FELCO

 

LEXION makaze za orezivanje su ergonomske makaze, najkompaktnije i trenutno najlakše makaze za orezivanje na tržištu, koje pri radu kombinuju snagu i brzinu, a kao rezultat daju visoku produktivnost i kvalitet orezivanja. Veoma su jednostavne za rukovanje i mogu se držati sa ilil bez rukavica.

Za razliku od tradicionalnih električnih makaza koje mogu da rade pola dana ili jedan ceo dan LIXION makaze se mogu, zahvaljujući visokom kpacitetu ultra litijumske baterije, neprekidno koristiti tri dana.

 

 makaze lixion           makaze lixion

 

Glavna karakteristika ovih makaza je to što mogu da rade sa dve različite glave za sečenje sa najnovijom generacijom laganih i izmenjivih PRADINES noževa: klasična i fina glava za sečenje. Klasična glava se koristi za orezivanje sa velikime rezovima i za sečenje tvrdog drveta, a fina glava za precizno i fino orezivanja sa manjim rezovima.

FALKET

PELLENC

Makaze za grane

Makaze za orezivanje

Makaze za travu i živu ogradu

Testere za grane

Pumpe za prskanje

Delovi za pumpe

Oprema za kalemljenje

Oprema za vezivanje

Kanap i vezivo

 
 
  VIDEO PRIKAZ RADA LIXION MAKAZA
   
 

 

ULTRA LITIJUMSKA BATERIJA

LEXION makaze se isporučuju sa standardnom ultra litijumskom baterijom 200 koja je visokog kapaciteta punjenja, bez mirisa, ne zagađuju okolinu, ne sadrži teške metale i može se reciklirati.

Zahvaljujući pokazivaču nivoa napunjenosti na ekranu baterije u svakom trenutku se zna koliki je trenutni kapacitet baterije i njena preostala snaga, tako da se može planirati vreme ponovnog punjenja.

Za celodnevan rad vreme punjenja baterije je 5 sati. Baterija je opremljena sa inteligentnim sistemom za punjenje, tako da se ona može puniti u bilo kom trenutku. Nakon 800 ciklusa punjenja i pražnjenja, kapacitet baterije će biti oko 80% njenog početnog kapiceteta.

Uz bateriju se isporučuje pojas čije se oblik i veličina mogu podešavati. Težina baterije sa pojasom je 2 kg.

 

makaze treelion           baterija

 

       
       
       
 

prethodna stranica Prethodna stranica 

       
       
       

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006